Notícies

Ivana Andrés, filla predilecta d’Aielo de Malferit

Ivana Andrés, filla predilecta d’Aielo de Malferit

Aquest dissabte 30 de desembre ha tingut lloc l’acte institucional per distingir com a filla predilecta a la futbolista aielonera i  Campiona del Món amb la Selecció Espanyola, a Ivana Andrés.

A les 11:30 hores tenia lloc el descobriment del cartell i la placa al Poliesportiu Municipal que des del passat 16 de novembre, gràcies a l’acord plenari porta el nom de la jugadora de futbol.

Tot seguit fou el torn de l’acte institucional al Saló de Plens de l’Ajuntament. Un acte on es va formalitzar la distinció de filla predilecta i es va procedir a la signatura en el Llibre d’Honors de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit.

Durant la jornada, el Pati del Palau de Malferit va acollir una exposició fotogràfica de la futbolista on es recullen, entre altres, imatges dels seus inicis. L’exposició, organitzada per l’associació local Fent Foto Aielo, estarà al corredor del Palau durant els pròxims dies.  

Per finalitzar els assistents gaudiren de la companyia d’Ivana, qui va signar autògrafs i es va fotografiar amb els seus seguidors.  

CLIC ACÍ per accedir a l'àlbum fotogràfic


Últims bans

Últimes notícies

Agenda