Notícies

L’Escola de Nadal d’Aielo de Malferit acull més de 80 xiquetes i xiquets

L’Escola de Nadal d’Aielo de Malferit acull més de 80 xiquetes i xiquets

Un any més l’Ajuntament d’Aielo de malferit, en coordinació amb l’Equip d’Animació del Llombrígol Rondallaire, està desenvolupant l’Escola de Nadal, una alternativa lúdic-educativa per a les famílies durant les vacances escolars.

Més de 80 infants de la localitat, d’edats compreses entre els 3 i els 11 anys, estan participant i gaudint, des del passat divendres dimarts 26 de desembre, d’una programació nadalenca variada i intensa. Tallers, teatres, grans jocs a l’Eixample, balls, excursions i dinàmiques amb la temàtica del Nadal, ens acompanyen al llarg d’estos 7 dies de vacances escolars.

En aquesta edició com a novetat, la consultora Proactives està desenvolupant una sèrie de tallers, contacontes i cantacontes,  amb l’objectiu de treballar la igualtat amb els més menuts.

L’Escola finalitzarà demà dijous 4 de gener però encara queden moltes sorpreses a la programació que de segur emocionaran, faran riure i sobretot gaudir als infants del municipi.   

Per altra banda, enguany l’Ajuntament ha encetat el projecte “Menut Nadal”,  una programació d’activitats per al públic familiar que s’iniciaren amb l’Encesa de l’Arbre i les  Llums de Nadal i que s’allargaren fins al passat divendres 29 de desembre. Circ, jocs, contacontes i altres espectacles que han delectat a grans i menuts.

Com ja ve sent habitual, el Servei de la Ludoteca Municipal i la Casa de la Joventut han intensificat la seua activitat per atendre les demandes familiars i dels joves durant estos dies amb una molt bona resposta.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda