Notícies

Finalitzen les actuacions als Polígons Industrials Serrans i Sant Josep d’Aielo de Malferit – IVACE 2023

Finalitzen les actuacions als Polígons Industrials Serrans i Sant Josep d’Aielo de Malferit – IVACE 2023

Aquesta setmana s’han donat per finalitzades les obres de millora i modernització d’infraestructures executades als Polígons Industrials Serrans i Sant Josep de la localitat d’Aielo de Malferit. 

Les actuacions desenvolupades aquest any en el Polígon Serrans han estat: la creació d'un punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics, millora de l'enllumenat públic i substitució de columnes deteriorades, col·locació de nous hidrants, millora de la zona verda perimetral i viària consistent en la disposició d'una zona d'aparcament a l'avinguda de la Bona Vista, repintat de la senyalització horitzontal.

Pel que fa al Polígon Sant Josep les inversions han consistit en: Adequació del carril bici, de la parada d'autobús i creació de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics (parada bus i magatzem), millora de l'enllumenat públic, col·locació de nous hidrants, millora de la zona verda situada al costat de la carretera CV-651, repintat de la senyalització horitzontal, generació d'energia renovable aprofitant la coberta de la nau del magatzem municipal.

Estes obres, han suposat una inversió de més de 300.000 euros dels quals l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha finançat el 80% dels projectes.

“Amb este tipus d’inversions, que tenen per objectiu la modernització dels nostres polígons industrials, potenciem el teixit empresarial i fomentem l’economia local” ha afirmat l’Equip de Govern local.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda