Notícies

El Llos Festival d’Aielo de Malferit escalfa motors amb la jornada d’art

El Llos Festival d’Aielo de Malferit escalfa motors amb la jornada d’art

Enllaç al vídeo resum de la jornada https://youtu.be/h0nwm14qnsA

El passat diumenge 3 de març tingué lloc al Polígon Serrans d’Aielo de Malferit la I Jornada d’Art del LLOS FESTIVAL. Una jornada en la que participaren 6 artistes seleccionats per l’organització junt amb l’equip artístic del Llos i l’aieloner Alfonso Tudela i que serveix per escalfar motors de cara al Festival del 23 de març.

Una iniciativa promoguda per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament i l’Organització del LLOS per donar participació a joves creadors de grafiti i art urbà, com a mitjà d'expressió cultural i artística, al temps que es posa en valor el Festival i els seus ideals i es dona a conèixer este tipus d’art urbà.

A la jornada es va sumar l’actuació del local DJ Monty, qui va amenitzar l’espai amb la seua música. Tot i que l’oratge no va acompanyar un centenar de persones s’aproparen al recinte del Llos per recollir el marxandatge, fer-se un refresc i/o gaudir de l’art.

L’activitat artística va concloure amb un dinar de germanor a la Ludoteca Municipal per a uns 60 participants, on voluntaris, artistes, familiars i joves intercanviaren opinions de la jornada i del Festival, mentre degustaven les paelles cuinades per l’Organització.

Per continuar amb la programació més festivalera, aquest diumenge 10 de març els infants tindran una cita amb el LLOS més familiar de la mà del grup valencià RAMONETS. Les entrades estan a la venda en la Ludoteca Municipal i amb l’entrada del Festival hi ha un descompte del 50%.

Les activitats del Festival continuaran el divendres 22 de març amb el concurs de bandes emergents. Hey Zuri, Sin Propina, El Eco de los Patos i Hemisferis seran els encarregats de posar música al preLlos i obrir oficialment el cap de setmana de l’esdeveniment musical.

En definitiva març és el mes del LLOS FESTIVAL, un festival de música rock i techno amb una programació variada per acollir a tots públics i convidar-los a gaudir d’un Festival familiar que apunta maneres.

 

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda