Notícies

Continuen els treballs de les brigades forestals al terme municipal d'Aielo de Malferit

Continuen els treballs de les brigades forestals al terme municipal d'Aielo de Malferit

BRIGADES EMERGE 2023

 

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) va concedir a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit una subvenció de 66.000,00 € per al finançament de les brigades forestals dintre del programa Emerge 2023.

El passat 25 d’octubre de 2023 s’iniciaren els treballs d’aquesta brigada, al municipi, amb l’objectiu de reduir els riscos derivats de possibles incendis forestals, mitjançant accions que faciliten la intervenció dels mitjans d’extinció.

6 persones aturades del municipi es van contractar per formar la brigada, una brigada que compta amb 1 capatàs i 5 peons forestals.

Una vegada rebuda la formació inicial, teòrica i pràctica durant els primers dies, els treballadors i treballadores forestals han estat desplaçant-se a diferents zones forestals del municipi, per dur a terme tasques d’aclarida, desbrossament i tractaments silvícoles, tasques que continuaran desenvolupant durant els 6 mesos de durada del el programa

Estos mesos han treballat a la zona de la Font de Conilla, El Maset, Foia Bleda, Barranc de Joncar, tram de Corral de Miquela, i al camí Del Maset al tram de la caseta Barrera.

Ja son 6 els anys que Aielo de Malferit compta amb Brigada Emerge, des de l’any 2018 s’han efectuat aquestos treballs que fomenten la conservació dels nostres espais naturals, amb una adequada tasca de prevenció d’incendis, al temps que es dóna treball a gent aturada.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda