Notícies

Continua el programa EMPUJU 2023 a Aielo de Malferit

Continua el programa EMPUJU 2023 a Aielo de Malferit

El passat 13 de setembre de 2023 s'encetava a Aielo de Malferit el programa per al foment de l’ocupació EMPUJU 2023. Una iniciativa que ha permès la contractació de 3 joves del poble que s’han incorporat a l’EIM la Serratella i a la Brida d’Obres i Serveis.

Concretament s’ha contractat una tècnic d’Educació Infantil, un peó d’obra i un peó de jardineria. Tots ells treballaran durant un any a jornada completa recolzant els serveis municipals gràcies a la subvenció de 42.981,08 euros del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA, junt amb la corresponent aportació municipal.

Els beneficiaris d’aquest programa finalitzaran les seues tasques el proper 12 de setembre.

Aquest projecte està cofinançat per l’Ajuntament d’Aielo i per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

Amb aquesta iniciativa es millora l’accés a l’ocupació de les persones joves, incrementant la seua ocupabilitat mitjançant la pràctica professional, i dotant a l’Ajuntament de mitjans humans addicionals per fer actuacions dintre de les competències de l’administració local.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda