Noticias

Notícia Comarcal TV: Gisela, la veu de Disney en Espanya fa cantar i ballar a les famílies d'Aielo de Malferit amb el musical "Concert Kids"

Gisela, la veu de Disney en Espanya fa cantar i ballar a les famílies d'Aielo de Malferit amb el musical "Concert Kids"

 

Aielo de Malferit s’ha quedat sense festes de Moros i Cristians però l’Ajuntament ha sabut suplir-les amb tot un ventall d’actes culturals a l’aire lliure que està fent molt amè aquest estiu. El dissabte per la nit i novament al Passeig de l’Eixample un nou espectacle va fer gaudir a tota la família, parlem de “Concert Kids” que va tenir com protagonista a Gisela, la veu de Disney.

Així el públic va gaudir d’un espectacle amb una coreografia amb molt de colorit, pantalla gegant, una impressionant posada en escena i sobretot, la veu de Gisela interpretant les cançons de Disney Pixar per tots conegudes. Gisela, coneguda per participar al primera Operación Triunfo ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules Diseny en Espanya com Frozen; Encantada: la història de Giselle, Peter Pan 2 o La Bella i la Bèstia. I a Aielo va fer parada aquest musical “Concert Kids” que està tenint una gira molt exitosa.

Un espectacle del que es va gaudir de forma totalment segura ja que l’Ajuntament va prendre estrictes mesures protocol·làries per evitar riscos innecessaris davant la covid-19.

I aquesta fou una nit on les populars i entranyables cançons Disney es van deixar escoltar per tot Aielo de Malferit.

FEU CLIC PER ACCEDIR AL VÍDEO


Últimos bandos

Últimas noticias

Agenda