Notícies

Comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2022 a Aielo de Malferit

Comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2022 a Aielo de Malferit

 

El proper dilluns 25 d’octubre arrancarà la fase de votacions dels pressupostos Participatius 2022 d’Aielo de Malferit, on la ciutadania podrà donar suport a les iniciatives plantejades pel veïnat.

Durant esta segona fase, que finalitzarà el 8 de novembre, els aieloners podran votar 3 dels 21 projectes que la comissió avaluadora, formada pels secretaris dels diferents Consells de Participació Ciutadana junt als representants municipals designats per l’Alcalde i els regidors de cada àrea, ha seleccionat.

La Comissió es reunia el passat 20 d’octubre, per prioritzar a criteri tècnic les propostes que passarien a la fase de votació d’entre les 35 presentades pels ciutadans, els col·lectius i les associacions locals.

Les votacions es podran fer de manera telemàtica a través de la web de pressupostos participatius (https://aielodemalferit.governalia.es) que l’Ajuntament ha habilitat, o presencialment. Per votar presencialment s’ha habilitat unes urnes a la Prefectura de la Policia Local (dimarts i dijous) i a la recepció de l’Ajuntament (de dilluns a divendres), disponibles en horari de 10’30 a 14’00 hores.

Les propostes més votades passaran a estudi tècnic on s’elaborarà el corresponent projecte i es dotarà del seu corresponent pressupost. Les inversions i projectes s’atendran per ordre de votacions fins esgotar el pressupost assignat, 100.000 euros per a propostes d'activitats i 80.000 euros per a propostes d’inversions.

De de l’Equip de Govern Municipal s’ha valorat molt positivament la participació de les ailoneres i ailoners en esta primera experiència i aprofitat per animar perquè recolze amb el seu vot les iniciatives que consideren més adients per a la localitat.

 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda