Notícies

Aielo de Malferit s’endinsa en els Pressupostos Participatius 2023

Aielo de Malferit s’endinsa en els Pressupostos Participatius 2023

La fase de presentació de propostes dels Pressupostos Participatius 2023 serà de l’1 al 31 de juliol

Aquest divendres 1 de juliol, a les 10 hores, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit donarà inici a la segona edició dels pressupostos participatius 2023, amb la fase de presentació de propostes.

En esta primera fase dels Pressupostos Participatius, que s’allargarà fins al 31 de juliol (20 hores), la ciutadania, les associacions i Consells Locals de participació ciutadana podran presentar els projectes, activitats i/o altres propostes que desitgen que es desenvolupen a Aielo durant l’any 2023.

Les propostes seleccionades, una vegada valorades per l’equip tècnic passaran a una segona fase de votacions, que es realitzarà del 19 de setembre de 3 d’octubre, anunciant-se els resultats abans del dia 31 d’octubre i donant compte als diferents Consells Sectorials de Participació Ciutadana abans del 15 de novembre de 2022.

Enguany el veïnat torna a decidir, mitjançant una enquesta de participació ciutadana, el destí d’un total de 180.000 euros.

L’Ajuntament ha habilitat un espai web per al procediment, finançat per la Diputació de València i la Conselleria de Participació Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, al que es pot accedir des de l’enllaç https://aielodemalferit.governalia.es/pressupostos-participatius/. També es podrà participar de manera presencial en horari de 10’30 a 14’30 hores en la Policia Local i en l’Ajuntament, o a través dels consells de participació ciutadana.

Amb aquesta campanya, on la gent del poble té accés a opinar i a fer propostes, es vol aconseguir que la ciutadania siga més participativa i compromesa, de forma que es duguen a terme millores per a totes I tots mitjançant un procés més democràtic i igualitari.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda