Notícies

Factoria de Sons i el Llombrígol Rondallaire emocionen a grans i menuts al Passeig de l’Eixample

Factoria de Sons i el Llombrígol Rondallaire emocionen a grans i menuts al Passeig de l’Eixample 

El passat diumenge 13 de novembre les famílies aieloneres tingueren una cita al Passeig de l’Eixample per gaudir de les actuacions del Llombrígol Rondallaire i l’espectacle de Factoria de Sons del Circuit Sonora amb motiu de la CAPITALITAT CULTURAL VALENCIANA 2022.

El Llombrígol Rondallaire encetà la jornada amb un contacontes “Perquè la mar és salada” que, com és habitual, és una aposta segura per a les famílies. Mari, Hèctor i Quique donaren el millor d’ells i feren gaudir al públic assistent. 


Tot seguit Factoria de Sons del Circuit Sonora captivà als assistents amb el concert teatralitzat del seu tercer disc. Un nou format amb molta animació que va fer ballar des dels més menuts als més grans. S'estrenaren amb ritmes com l'ska, la salsa i fins i tot el hip hop.

  

Aquest cap de setmana continuarà l’activitat a la Capital Cultural Valenciana amb l’espectacle “Bésame 2.0” de la incombustible Pepa Cases (divendres a les 20h) i el tribut a Rocio Jurado de la mà de la guanyadora de les tres primeres edicions del programa de TV “A tu Vera” “Rocio por Rocio” (diumenge a les 18h).


Últims bans

Últimes notícies

Agenda