Bans

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES - Vals-Près-Le-Puy

Del 2 al 29 d'Octubre

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES

 Vals-Près-Le-Puy (poble germà)

Inauguració:

  • 1 Octubre 2021
  • 19:30h
  • Entrada lliure fins completar aforament

Període de visita:

  • Del 02 al 29 d'Octubre del 2021
  • En la Biblioteca Pública Municipal en horari de 17h a 20h.
  • Entrada lliure fins completar aforament.

 

El 23 de maig de 1999, Aielo de Malferit i el poble francés de Vals-près-le-Puy van agermanar i es van comprometre a mantindre llaços permanents entre els dos pobles, a afavorir intercanvis permanents entre els seus habitants en tots els àmbits, per desenvolupar per mig de la comprensió mútua el sentiment viu de la fraternitat europea i de la solidaritat universal.

L’any 2019 es van complir 20 anys i es van renovar els compromisos d’agermanament.

Al llarg dels anys han participat en activitats d’agermanament moltes associacions: La Unió Musical d’Aielo, L’Agrupació Coral Llorenç Barber, el Grup de danses La Solana, La Coral Infantil, L’Institut de Secundària Porçons, Fem Foto Aielo... així com molts veïns i veïnes que han volgut participar i compartir cultura.

Els anys 2020 i 2021 no s’han pogut realitzar viatges d’intercanvis degut a la pandèmia de COVID-19, però els dos pobles han seguit en contacte i han acordat fer activitats semblants en les dos localitats.

Amb la intenció de revitalitzar l’Agermanament s’han programat diverses activitats conjuntes en els dos pobles. Esta exposició de fotos de Vals-près-le-Puy es fruït d’esta col·laboració.

L’objectiu de l’exposició és que els veïns i veïnes d’Aielo coneguen els llocs i les celebracions més característiques de Vals-près-le-Puy.

En setembre es farà en Vals-près-le-Puy una exposició sobre els llocs i les celebracions més característiques d’Aielo de Malferit. Les fotos han estat realitzades per l’Associació «Fem foto Aielo».


Últims bans

Últimes notícies

Agenda