Notícies

El CEIP Sant Josep de Calassanç celebrarà la Setmana Cultural

El CEIP Sant Josep de Calassanç celebrarà la Setmana Cultural  

El CEIP Sant Josep de Calassanç celebrarà, del 29 al 31 de març, la Setmana Cultural del Centre, que com ja es tradició des de fa uns anys, es desenvolupa els dies abans de les vacances de Pasqua. 

En la programació tradicional es realitzen les activitats de la Volta Solidària, l'Apadrinament Lector i l'Eixida a menjar-se la Mona, conjugades amb tallers, jocs, representacions teatrals preparades per l'alumnat de 6é, eixides per l'entorn de la població..., a les que es sumen les propostes de l’Ajuntament.

Enguany l'escola no volia deixar de celebrar aquestes activitats a causa de la pandèmia, i per això ha adaptat algunes de les propostes tenint en compte totes les mesures de seguretat i sanitàries: S’ha substituït la volta solidària al Passeig de l’Eixample per una Marxa Solidària pel pati del centre, on cada xiquet, de manera voluntària farà una aportació destinada a la Fundació Cris Contra el Càncer. En lloc de fer un Apadrinament Lector on cada xiquet major té un fillol i li llig algun conte, el faran classe a classe;  la classe dels padrins conta un conte a la classe dels fillols. I per últim, l'Eixida per a Menjar-se la Mona es realitzarà per cursos i en diferents llocs de la població.

Per a aquesta ocasió les sessions escolars organitzades des de l'Ajuntament seran: Un Contacontes a càrrec d'Eva Andújar, un espectacle de la mà de l’Horta Teatre i un Circ amb la companyia The Power of 80's.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda